Ik ben Heidi Bosschaert en met Margot, mijn eerste blenheim teefje begon mijn liefde voor de Cavalier.  

Door haar kreeg ik een echte voorliefde voor Cavaliertjes.  Ze zijn zo lief, sociaal, kindvriendelijk en kampioenen in knuffelen. Hun staartje staat nooit stil en blijft onvermoeid kwispelen.   Ze passen zich makkelijk aan in elke situatie.  Ga je acht keer sportief lopen of wandelen per dag, dan staan ze steeds paraat.  Maar als het eens wat minder is, één wandeling per dag of zelfs een keertje overslaan het is allemaal super voor hen!  Ze hebben maar één voorwaarde, niet te lang alleen zitten.  Als ze maar bij hun familie en/of baasje kunnen zijn.  Dat is voor hen het aller belangrijkste!  Het zijn echte gezelschapshondjes die graag binnen genieten van de warmte en gezelligheid maar even goed buiten van wandelingen, spel en/of gewoon samen in de tuin vertoeven met de familie/baasje.

Ze worden in de woonkamer geboren en groeien hier dan ook op.  Het is zo mooi om ze dag na dag te zien veranderen.  Ontwikkelen van kruipende blinde dove hummeltjes tot hun eerste stapjes en hapjes, daarna spelen en ravotten in huis en tuin met z'n allen. 

Ik doe het met hart en ziel en geniet van elke minuut dat ze hIer zijn.

Daarom ga ik steeds op zoek naar een goede thuis voor hen...waar ze samen met de familie/baasje kunnen opgroeien tot een fijne lieve aangename huisgenoot en hartedief!  De contacten achteraf met de nieuwe eigenaars doen me veel plezier.  Het schept een band, waardoor mooie vriendschappen kunnen en al zijn ontstaan. 

Mijn leven veranderde zo fel in positieve zin met een Cavalier...

Ik geniet ervan als ik nieuwe eigenaars kan gelukkig maken met een pup want ik weet wat een Cavalier kan betekenen! 

Mijn kennelnaam onstond door een samensmelting van mijn eerste twee Cavaliertjes 

Margot en Charlotte en mijn droom (dream)...

 

Als puppy zie je ze doodgraag maar eens ze volwassen zijn zie je ze nog liever! 

Eens je het Cavalier-virus te pakken hebt geraak je er niet meer van genezen!

 

 Heidi